Signal Fire Fusielasapparaten

De Signal Fire fusion splicer is één van de nieuwste fusielasapparaten, waarmee je glasvezelkabels door middel van fusie samenbrengt en aan elkaar last. Het apparaat wordt geleverd met een 12-delige gereedschap kit, waardoor je meteen alles bij elkaar hebt om aan de slag te gaan. De gereedschapsonderdelen van de 12-delige kit worden geleverd in unieke opvallende kleuren, waardoor je deze niet snel kwijtraakt of achterlaat op de werkplaats.   

De fusielasapparaten Signal Fire AI-7C, AI-7V, AI-8C en AI-9 maken gebruik van de nieuwste fusielastechnologie die er op de markt te vinden is. Deze technologie wordt gebruikt in de glasvezeltechniek in de BENELUX en andere landen. Verder staat deze fusielastechnologie bekend als de core alignement technologie en wordt ervaren als zeer gebruiksvriendelijk. Door de gebruiksvriendelijkheid is deze nieuwe generatie fusielasapparaten handig en razendsnel in gebruik.

Afmetingen fusielasapparaat

Het strakke en functionele ontwerp van de 12-delige gereedschapskoffer inclusief de fusielasmachine heeft een totaal gewicht van 8,4 kg. Afzonderlijk hebben de fusielasmachine en de 12-delige gereedschapskoffer een gewicht van respectievelijk 2,08 en 7,1 kg. Het gewicht van de fusielasmachine zonder de batterij heeft een gewicht van 1,6 kg. Het gewicht á 7,1 kg van de 12-delige gereedschapskoffer is inclusief de bijgeleverde gereedschapsonderdelen. 

fusielasapparaat

2,08 kg (inclusief batterij)

1,6 kg (zonder batterij)

12-delige gereedschapskoffer inclusief handige kruk (max 100 kg belastbaar) en gereedschap.

 

Gewicht postorderpakket

8,4 kg.

12-Delige gereedschapskoffer

Onderdeel van de 12-delige kit is de handige kruk, waar je op kan zitten tijdens het lassen van de glasvezelkabels. De kruk draagt bij aan het comfort van de werkzaamheden en past over de bijgeleverde koffer, waar de fusielasser veilig in opgeborgen zit. Doordat de kruk hierover heen past is alles wat je nodig hebt makkelijk bij elkaar te houden, te vervoeren, te verplaatsen. 

de fusielasmachine komt met een 12 delige gereedschapskoffer

De bijgeleverde koffer is valbestendig en functioneert hierdoor ook als beschermende behuizing, voor de fusielasmachine. Je hoeft de machine niet uit de koffer te halen voor gebruik, wat bijdraagt tot de bescherming en duurzaamheid van de lasmachine. Naast bescherming fungeert de koffer ook als gereedschapskoffer. Je kunt in de gereedschapskoffer alle gereedschap kwijt die je nodig hebt bij FTTH projecten.

Bluetooth functionaliteit

De fusielasmachine beschikt over een bluetoothfunctie waarmee je het apparaat met je telefoon verbind. Met de bluetoothfunctie kan je de instellingen van het lasapparaat instellen en aanpassen. Verder kun je in de specificaties lezen dat het fusielasapparaat, gebruikmaakt van een industriële quad-core CPU, die een snelle respons levert. Het fusielasapparaat maakt gebruik van autofocus en heeft zes motoren. Het 5 inch scherm maakt het gebruik handig en eenvoudig, omdat het scherm de glasvezelkabel tot wel 300 keer vergroot, zodat de glasvezelkabel makkelijk kan worden gezien met het blote oog.

Deze kenmerken maken dit apparaat één van de snelste en meest intuïtieve glasvezel lasmachines die er op dit moment op de markt te vinden zijn. De functionaliteit van het apparaat zorgt ervoor dat de productiviteit van de aanleg van glasvezelnetwerken tot wel 200% verhoogd wordt.

Stel je vraag of plan je gratis adviesgesprek