glasvezeltechnologie

Het bedrijf PharionTech heeft als doel de nieuwste glasvezeltechnologie beschikbaar stellen binnen Nederland. We stellen dit beschikbaar tegen een redelijke prijs voor bedrijven binnen de glasvezeltechniek en voor glasvezelmonteurs. Naast het beschikbaar stellen van goed materiaal kun je bij ons ook terecht voor een lokaal service punt. Om de nieuwste technologie met daarbij betrouwbare service aan te bieden, hebben we als team deze service opgezet. 

We zijn altijd zeer enthousiast over nieuwe technologieën en trends binnen de Infratechniek. We delen onze interesse en inzichten graag met iedereen die dat wil horen en hier ook interesse in heeft. Als je je hierin herkent nodigen we je uit onze nieuwsupdates regelmatig te bekijken onder de rubriek Infranieuws. Hier verschijnt een maandelijks update die je op de hoogte houdt van de nieuwste technologische oplossingen.  

Het PharionTech team is enthousiast over alle FTTH projecten, die er gaande zijn en nog zullen plaatsvinden in de rest van Nederland. Deze projecten maken snel internet toegankelijk voor huishoudens en bedrijven binnen Nederland. Het internet is in onze samenleving niet meer weg te denken. Vanaf het begin van de technologische ontwikkelingen is Nederland koploper in het beschikbaar stellen van internet voor gebruikers. De behoefte naar snel internet neemt in hoog tempo toe en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Nederland  gaat in deze behoefte voorzien.