" Wij leveren Fusielasmachines aan ervaren en beginnende glasvezelmonteurs

voor een snelle en betaalbare start."

Fusielasmachines


Fusielasmachines voor Glasvezelmonteurs

Gratis advies, beste prijs en snelle levering.

PharionTech is een online shop die verschillende modellen fusielasmachines levert aan glasvezelmonteurs. In onze shop hebben wij verschillende modellen fusielasmachines op voorraad. En bij topkwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Hierdoor hebben monteurs die één van deze machines willen aanschaffen de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende modellen. Kies daarom voor een fusielasmachine met een hoge capaciteit en snelle lassnelheid die bij jouw bedrijf past.

Phariontech is de landelijke leverancier van fusielasmachines.

Wij maken het mogelijk voor ervaren en startende monteurs een snelle start te maken in hun carrière als glasvezelmonteur. Hoe doen wij dit? Wij helpen nieuwkomers bijvoorbeeld ook bij het gebruiken van de fusielasmachine door kennis te delen over hoe de fusielasmachine werkt. Hierdoor kom je snel te weten wat de functies zijn van het apparaat en hoe hij werkt. Naast informatie over het apparaat en het kopen van een nieuwe fusielasmachine kan je bij ons ook terecht voor de aanschaf van bijbehorende gereedschappen.

Via onze website wordt alles wat wij hebben te koop aangeboden. Neem gerust contact op om je vraag te stellen over één van onze producten of bent u in het bezit van een artikel welke inmiddels is verouderd? Wij helpen graag!

Bekijk onze fusielasmachines in onze webshop.